Bitdefender Internet Security – 1PC 2 år

289,00kr. inkl. moms

Et funktionsrigt antivirusprogram med stærk firewall, præcist spamfilter og cloud-baseret forældrekontrol til sikring af de mindste i familien.

Kategori: Tags: ,

Du behøver stort set ikke yderligere funktioner til at sikre din computer og dit privatliv imod online trusler – Bitdefender Internet Security er desuden kåret som et af de sikreste og bedste antivirusprogrammer fra bla. AV-TEST.

Bitdefender Internet Security indeholder følgende funktioner og moduler:

Antivirus
Bitdefender Autopilot
Browserbeskyttelse
Safepay (sikker netbank og shopping)
Socialt netværk beskyttelse
Sikkerhedsrapporter
Brugerprofiler
Opstarts-optimering
Sårbarhedsscanner
Rescue Mode
2-vejs Firewall
Forældrekontrol
Antispam

Antivirus – anvender Photon-teknologien i virusscanneren til at fange og uskadeliggøre virus, spyware, adware, rootkits, ransomware og alle typer af malware.

Bitdefender Autopilot – giver dig mulighed for at overlade alt beskyttelse af din computer til dit Bitdefender-program. Sikkerhedsniveauet defineres nu automatisk af BitDefender Internet Security og alle sikkerhedsbeslutninger afgøres uden at du behøver at involvere dig.

Safepay – et sikkerhedsmodul som gør det sikkert at logge på din netbank og handle online i webshops, både i Danmark og i internationale webshops.

Brugerprofiler – Bitdefender Internet Security kan identificere hvilke aktiviteter du løbende engagere dig i, imens du er aktiv på din computer. Efter kort tid kan Bitdefender Internet Security inddele dine aktiviteter efter nogle brugerprofiler som, kort fortalt, tilpasser aktive processer og systemressourcer efter de behov som stilles til computeren. Spiller du f. eks computerspil vil Bitdefender automatisk deaktivere processer i Windows som ikke er nødvendige, men som ville trække ned på systemydelsen i computerspillet.

Rescue Mode – hjælper dig med at genstarte din computer i en den såkaldte “Rescue Mode” som er et isoleret systemmiljø, der er ideelt til at fjerne hårdnakkede infektioner som f. eks rootkits.

Sårbarhedsscanner – diagnosticerer din computer for sårbarheder eller sikkerhedshuller i software og andre installerede programmer på computeren. Bitdefender vil levere gode råd og anbefalinger baseret på de resultater som Sårbarhedsscanner afdækker.

Opstarts-optimering – kan administrere alle de processer som er en del af opstarten i Windows for på kompetent vis at reducere opstartstiden.

PC Tune-Up – en samling af systemværktøjer som du afvikler direkte i Bitdefender Internet Security, hvis formål er at optimere ydeevnen og reducere mængden af spildplads på harddisken.

Sikkerhedsrapporter – du vil løbende modtage sikkerhedsrapporter som Bitdefender har udarbejdet på baggrund af sikkerhedsniveauet på din computer og i relation til dine online aktiviteter. Disse sikkerhedsrapporter indeholde anbefalinger og hjælp til at udføre dem.

Socialt netværk beskyttelse – med modulet Bitdefender Safego bliver du beskytter på sociale netværk som Facebook, hvor links, beskeder og opslag på væggen bliver scannet for farlige links og phishing-angreb.

Browserbeskyttelse – modulet Bitdefender Search Advisor markerer alle søgeresultater i din browser i kategorier, der angiver om en hjemmeside er sikker at besøge.

2-vejs Firewall – implementerer en 2-vejs firewall i din version af Microsoft Windows, der overvåger din internetforbindelse og blokerer uautoriseret, mistænkelig og farlig datatrafik. Fungerer både på din bredbånds- og Wi-Fi forbindelse.

Forældrekontrol – hjælper dig som forældre med at begrænse din børns aktiviteter på internettet, hvis de er ved at bevæge sig ind på potentielt farlige og skadelige hjemmesider. Forældrekontrol som modul kan også opsættes til automatisk at blokere uanstændigt og stødende indhold f. eks voksenindhold, samt blokere internetadgangen på bestemte tidspunkter i døgnet. Derudover kan du overvåge din børns aktiviteter på online tjeneste som Facebook og se hvilke andre hjemmesider de besøger.

Antispam – installerer et antispam-modul i din e-mail klient, f. eks Microsoft Outlook, som stopper strømmen af spam og junk e-mails. Antispam modulet er baseret på en Cloud-teknologi, der registrerer alle de nyeste spam-adresser og kan blokere dem præventivt for dig inden du modtager ligegyldige tilbud fra afrikanske prinser, ukendte webshops og Rolex-ure til mistænkelig lave priser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bitdefender Internet Security – 1PC 2 år”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *